Galleri
FLO Design

Herunder ses de materiale eksempler, der kan vælges mellem.

Hvis det ønskede materiale ikke findes i galleriet, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige for dig.

Tekstil materialer

Træ

Materialer til møbler

Eg
Ask
Birk
Fyr

Finér

MDF

Krydsfiner

Spånplade

Limtræ er en type lamineret træprodukt, der består af mange lag tømmer, der sidder sammen med holdbart, fugtresistent lim.


Træ plader findes i mange forskellige træ type og farver, f.eks. eg, birk, bøg, ask og m.m.

Finér er helt tynde træplader der er skåret eller skrællet eller savet af træstammer. Det er typisk fra 0.04 til 10,00 millimeter tykt.

Finér er lavet af fint træ. Det bliver brugt til at beklæde mindre fint træ som spånplade eller møbelplade så det også kan se fint ud.

Der findes farver ligesom træ farver.MDF er et træprodukt fremstillet af løvtræ eller nåletræ, som findeles til træfibre og opblandes med voks og lim. Senere presses massen under høj temperatur og tryk for at forme plader og paneler. Det er et byggemateriale, der bruges på samme måde som krydsfiner og spånplade.

Det, der gør MDF unikt i forhold til andre pladematerialer så som krydsfiner eller spånplade, er, at materialets overflade er ekstremt fint på grund af fremstillingsmåden.

MDF pladerne kan lakkeres  i mange forskellige farver fra RAL   eller NCS farve  palette.


Foto: /Tekst: Wikipedia

Krydsfiner er laminerede træplader af tynde lag af finerplader af træ eller laminat. Lagene er limet sammen med åreretningerne på kryds, så det danner en hård træplade, stærkere end tilsvarende ikke-sammenlimet træ.


Træarter, der anvendes til nordeuropæiske krydsfinerer, er især gran, fyr og birk. Ofte ses en variation i kvalitet eller træart gennem et tværsnit af pladen. Den bedste kvalitet eller den dyreste træart anvendes som yderfiner, mens ringere kvaliteter eller billigere træarter anvendes som inderfinerer.

Finer findes i forskellige  farver.

Foto: /Tekst: Wikipedia/ træ.dk

Spånplader er lavet af træspåner, lim og voks. Træet er oftest nåletræ, der leveres som høvlspåner, træflis og rundtræ. Spåner og flis kommer fra træindustrien, fx savværks-, møbel- og vinduesproduktion. Rundtræet kommer fra udtynding i skovene.

Som regel er pladerne ikke synlige i konstruktionen, fx fordi de er dækket med et lag af finer eller kunststof. Belægningen kan både gøre konstruktionen flottere og give særlige egenskaber som fx øget tolerance for fugt eller varme.

Foto/Tekst: Træ.dk

FLO DESIGNØnsker du unikke møbler og tilbehør til dit børneværelse - kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

LEVERINGLeveringpris fastsættes individuelt ved hver bestilling.

RETURNERING
Retur flodesign

Du har som kunde fortrydelsesret i 14 dage. De 14 dages returret er kun gyldig ved køb af standardprodukter.

KUNDESERVICE


 

 

             Telefontid hverdage kl. 9-15.

flodesign kontakt
flo design instagram
FLO Design facebook

FØLGE OSDu kan følge os på Facebook og Instagram.

BETALING


Bankoverførsel


Mobilepay

© Copyright. All Rights Reserved.